OBDGLOBAL
Domov
Print this pageAdd to Favorite

Zaradi dopustov je trenutno naš servis omejen in bo v polnem zagono ponovno naslednji teden. Hkrati se opravičujemo vsem zvestim strankam in prosimo za razuevanje v primeru nedosegljivosti. Priporočomo, da nam pištete na naš email naslov; info@obdglobal.net.
 
Smo uradni zastopnik za LAUNCH Europe GmbH katerega zastopamo v tem delu Europe in vam zagotavljamo vso potrebno podporo. Pravtako zastopamo podjetje AUTOCOM iz Švedske.
Narocila preko spletnih trgovin lahko oddajate 24 ur na dan, 7 dni v tednu, na telefon pa smo dosegljivi vsak delovni dan med 9. in 17. uro.
 
Vse izdelke lahko prevzamete tudi osebno na sedežu podjetja (Strma pot 11), po predhodnem dogovoru s prodajalcem (preko e-maila ali telefona).
 
Za karkšnakoli vprašanja, smo vam na voljo.
 
Želimo vam prijetno nakupovanje!


Avtodiagnostika in testerji

Pri nas dobite veliko paleto razlicnih diagnosticnih naprav, avto testerjev, servisna orodja, programatorje, vse kar bo spremenilo vaše delo v užitek in izboljšalo vašo konkurenčno prednost.

Oprema za delavnice

Pri nas lahko dobite široko paleto avto dvigal, avto optike, servisne postaje za klimatske naprave in avtomatske menjalnike.Stroje za montažo pnevmatik ter stroje za uravnovešanje..


Welcome
     Wilkommen wählen Sie Sprache
     Wilkommen wählen Sie Sprache
      Dobrodošli odaberite jezik

       Welcome select a language
       добродошао Изаберите језик
    добро пожаловать Выберите язык